این روزها متاسفانه درصد آمار طلاق و بههمخوردن روابط عاطفی نسبت به دهههای گذشته با رشد چشمگیری مواجه شده است؛ تا آنجا که شاید بتوان احتمال جدایی را جزئی جداییناپذیر از روابط دانست.
در این میان، اگر کسی به شما گفت که بدون هیچ آسیب و ناراحتی از همسر و شریک زندگیاش یا محبوب و دلبند خود جدا شده است، بدانید که به احتمال بسیار زیاد حقیقت را به شما نمیگوید! بسیاری از روانشناسان، جدایی عاطفی را بعد از مرگ یک عزیز، تلخترین تجربه ممکن در زندگی یک انسان میدانند. این تجربهها بر لایهها و سطوح مختلف روانی و جسمی و هیجانی و حتی رفتاری و اجتماعی فرد اثر میگذارند. به زبان ساده، وقتی جدایی رخ میدهد، همه چیز را به هم میریزد و هیچ فرصت و حوصله و توانی برای فکرکردن و یادگرفتن فراهم نمیشود. اگر قرار است هنر و مهارتهای مقابله با این آسیبها آموخته شود، باید علاج واقعه قبل از وقوع کرد. به تعبیر دکتر «احمد حلت»، جدایی شبیه چالهای است که نباید تا ابد در آن نشست و در نهایت باید از این چاله عبور کرد.
کتاب «گذار از داغ جدایی»، حاصل یک دوره چندماهه سخنرانیهای دکتر حلت با موضوع افزایش قدرت تحمل و مقابله با آسیبهای جدایی و طلاق، هم برای مردان و هم برای زنان مطلقه است. در این مجموعه، دکتر حلت به صورت ریشهای و زیربنایی، تمام لایههای شخصیتی را که در اثر اتفاق جدایی آسیب دیدهاند، شناسایی میکند و با بازسازی تکتک آجرهای خانه وجود فرد که در اثر زلزله جدایی، ویران شده است، کل خانه را دوباره به شکلی مقاومتر بنا کرده و برای تشکیل یک زندگی جدیدتر و بهتر پس از جدایی آماده میکند.
البته این کتاب برای کسانی که در حال حاضر زندگی زناشویی سالم و بیدغدغهای دارند و آنهایی که هنوز وارد هیچ رابطه عاطفی نشدهاند نیز میتواند مفید باشد؛ چرا که معمولا افزایش آگاهی، این قدرت را دارد که بتواند از بروز مشکلات احتمالی در آینده پیشگیری کند.
خوشحال میشویم نظراتان را با ما به اشتراک بزارید