menu button
سبد خرید شما
آيا زود از كوره در می‌رويد؟

آيا زود از كوره در می‌رويد؟

00:00 00:00

زماني كه براي بررسي رفتارهاي خشونت‌آميز و تهاجمي‌ به حيوانات شوك اكترونيكي وارد مي‌شود، آنها بلافاصله به نزديك‌ترين فردي كه اطرافشان باشد، حمله مي‌كنند. اين واكنش در انسان‌ها نيز وجود دارد اما به اشكال متفاوتي بروز مي‌كند. بسياري اوقات ما با رفتارهاي تهاجمي ‌و تند خود، اطرافيانمان را از خود مي‌رنجانيم؛ حتي افرادي كه با آنها رابطه عاطفي عميقي داريم و عاشقانه دوستشان داريم نيز از اين قاعده مستثني نيستند. 

متاسفانه بسياري از ما حتي تا پايان عمر نمي‌آموزيم كه چگونه بايد خشم و احساسات تند خود را كنترل كنيم و هرگز اين روش غيرمنطقي آرام كردن خود را ترك نمي‌كنيم. بررسي‌هاي روان‌شناسان نشان مي‌دهد كه همه ما به‌تدريج و در طول مدت زندگي مي‌آموزيم كه مي‌توانيم رفتار خشونت‌آميزي داشته باشيم و با ديگران به‌تندي برخورد كنيم. زماني كه كودكي در حين بازي با دوستش دعوا مي‌كند و او را مي‌زند يا سر والدينش فرياد مي‌كشد، مسلما اين رفتار را از ديگران آموخته و اگر اين واكنش تصحيح نشود، كودك مي‌آموزد كه مي‌تواند با خشونت با ديگران رفتار كند. به همين دليل است كه برخي افراد را با ويژگي‌هايي از جمله عصبي و بي‌حوصله بودن مي‌شناسيم و اين ويژگي خصوصيت بارز آنها شده است. در واقع افراد به‌مرور زمان در طول زندگي خود مي‌آموزند خشونت راه‌حلي است كه مي‌توانند از آن در بسياري از مشاجرات و اختلافات با اعضاي خانواده و افراد جامعه، استفاده کنند.

آزمون حاضر نتيجه بررسي و تحقيقات چندين‌ساله روان‌شناسان در مورد خشونت و رفتارهاي خشونت‌آميز است. نتيجه اين آزمون به شما كمك مي‌كند دريابيد تا چه ميزان در برخوردها و اختلافات با ديگران از ابزار خشونت استفاده مي‌كنيد.


footer background