پیش فروش شماره 450 کتاب فصل نامه موفقیت
در فصلنامهی زمستان موفقیت و در بخش ایستگاه دربارهی روزهای کودکی گفتهایم. از آنچه که در این دوران از زندگی، بیش از همه مهم است. با چند داستان و روایت واقعی شروع کردهایم و حال و هوای آن روزها را مرور کردیم. در ادامه موضوع کودکی و اهمیت این دورهی حیاتی را از منظر جامعهشناسی و روانشناسی بررسی کردهایم و آزمونی علمی را به عنوان بخش تکمیلکنندهی این قسمت در اختیارتان قرار دادهایم.
آیا دختران هم مثل پسران آرزو میکنند خلبان شوند؟ خبر دارید که در تهران مدرسهای است که به دنبال تحقق این رویای زیبا برای دختران نوجوان سرزمین است؟ در این شماره به سراغ اولین مدرسهی دخترانهی آموزش پرواز رفتیم و با مدیران آن به گفتوگو نشستیم.
نسرین ندیمی نیز دیگر مهمان این شمارهی ماست. این روانشناس محبوب که بیشتر به عنوان متخصص زوج درمانی، مشاوره قبل از ازدواج، درمان فردی شماخته میشود، در یک گپ و گفت جذاب، به یکی از مهمترین مسائل این روزها، یعنی مشکلات و دغدغهی نوجوانان و دانشآموزان در جامعهی امروز ایران میپردازد.
در زمینه تربیت فرزند یک دیدگاه وجود دارد که میگوید باید در هر شرایطی به فرزندان عشق بدون قید و شرط داد. دیدگاه دیگری هم هست که میگوید والدین بنا به دانش و تجربه بیشتری که دارند باید تلاش کنند جلوی برخی اشتباهات فرزندان و تصمیماتی که صرفاً بر پایه هیجاناتشان است را بگیرند و این مستلزم وجود میزانی از قاطعیت و دیسیپلین است. به نظر شما کدام دیدگاه درستتر است و آیا راه میانهای وجود دارد که به عنوان یک والد بتوان هم مقتدر و هم مهربان بود؟ برای پاسخ به این پرسش مصاحبه موفقیت با خانم دکتر غفاری، روان شناس کودک را از دست ندهید.
مصاحبه با دکتر لطبف و همچنین اعضای هنرستان ایران و آلمان هم از از دیگر گفتوگوهای بخش دو فنجان داغ این شماره از موفقیت است.
همه پدر و مادرها میخواهند فرزندانشان مهارتهای لازم برای پیشرفت در دنیا را فراگیرند. ولی، با وجود این که اکثر والدین از صحبت کردن در مورد اهمیت امنیت، سلامتی، تکالیف مدرسه و روابط احساس راحتی میکنند، وقتی حرف از اهمیت پول به میان میآید، بسیاری از آنها سکوت میکنند. اولین مقاله در بخش اجنبیها پاسخی است به این سوال که چگونه والدین میتوان به فرزندان کمک کرد تا رابطه سالمی با پول داشته باشند؟
زمانی که با عزیزان خود دچار اختلاف نظر می شویم، نمی دانیم چگونه باید پیش برویم. انتخابات می تواند بحث ها و مشاجرات مهمی را بین دوستان و اعضای خانواده به وجود بیاورد اما در مورد موضوعات دیگری مانند جنگ، مذهب یا تربیت فرزندان نیز وضعیت همین است. این موضوع مهم دیگر مطلب بخش روایت اجنبیهاست.
مقالهی «چه زمانی طلاق برای زنان خوب است؟» و « چگونه بر نگرانی های مالی خود غلبه کنیم» نیز از دیگر بخشهای کاربردی این شماره است.
ترس یکی از چیزهایی است که همهی ما نسبت به مشاورهرفتن و صحبت کردن با روانشناس آن را تجربه میکنیم. این ترس میتواند دلایل زیادی داشته باشد؛ منطقی و غیرمنطقی. در این شماره موضوع مهم ترس مراجعه کننده از مشاور را تحت مقالهای با عنوان «دیگر هرگز پیش مشاور نمیروم!» نوشتهی زینب شاهدی خواهید خواند.
در اتاق 333 این شماره، همچنین ماجرایی واقعی با زبانی داستانی را با عنوان «رد پای کودکی در روابط زناشویی» به قلم فریبا شکیبا/ روان شناس را میخوانید.
کسی که درگیر مشکل بیش از حد فکر کردن باشد یک شبه یا در طول یک جلسه مراجعه به روانشناس درمان نمیشود، اما با انجام تمرینات و متعهد ماندن به استفاده تکنیک هایی که در جلسه یاد می گیرد، به خود کمک می کند تا به آرامش برسد و در لحظه اکنون زندگی کند. برای درک بهتر این موضوع، مطلب «نجات آرمان از تله چرخه معیوب افکار» را از دست ندهید.
بخش نوار زرد در هر شماره از فصلنامه به یک داستان جنایی واقعی پرداخته و آن را از منظرهای گوناگون مورد بررسی قرار می دهد. در این شماره به سراغ پرونده ی عجیبی از قتل سریالی مردان همجنسگرا در امریکای دههی هفتاد رفتهایم. این روایت واقعی و جنایی را در نوار زرد فصلنامه زمستان بخوانید.
در بخش کرکره فصلنامه موفقیت در هر شماره بنا داریم به معرفی و انتشار داستان چگونگی شکلگیری و موفقیت برندهای موفقی بپردازیم که در بازار این روزهای ایران، همچنان به فعالیتهای اقتصادی خود ادامه داده و تلاش میکنند تا خدمتی نو را به هموطنان ارائه دهند.
در بخش ذرهبین فصلنامه موفقیت نیز در هر شماره به مبحثی آموزشی میپردازیم تا آموختن موضوعی جدید حسن ختام هر شماره باشد. این بخش میتواند آموزشهای مهمی را در اختیار مدیران، کارمندان میانی و حتی فریلنسرهای بلند پرواز و باانگیزه قرار دهد که خواندن آن را به طور جدی به شما پیشنهاد میکنیم.
حتما شنیدهاید که در برخی آگهیها گفته میشود زبان انگلیسی را در ۳۰ روز بیاموزید. ولی آیا چنین چیزی واقعیت دارد؟ ما در بخش ذرهبین شمارهی زمستان این موضوع رو راستیآزمایی کردهایم.
همچنین در همین بخش راهکارهایی برای یادگیری هرچه بهتر و نقش مهم تغذیه در یادگیری را با هم بررسی خواهیم کرد.