نسخه پي دي اف شماره 445
در این شماره از مجلهی موفقیت و در بخش مهمانخانه، برای صحبت دربارهی امید، به سراغ یکی از بزرگان عرصهی هنر، نمایشنامهنویس، کارگردان و استاد دانشگاه رفتیم و با دکتر « قطب الدین صادقی «در مصاحبهای مفصل با موضوع زندگی در روزگارسخت ایران و مسائلش به گفتوگو نشستیم. چطور می توان در شرایط کنونی ایران، امید را زنده نگه داشت. میتوانید مشروح آن را در مجلهی موفقیت 445 بخوانید.
تنهایی به هزار زبان در سخن است؛ گسترش تکنولوژیهای رسانهای، مهاجرت، چالشهای سیاسی و اجتماعی بر حس تنهایی آدمها دامن میزند. اما واقعا این تنهایی که از آن سخن میرود، چیست؟ آیا تنهایی تابعی از انتخاب فردیست یا متغیرهای اجتماعی و خانوادگی هم به گسترش آن دامن میزند؟ تفاوت تنهایی با مفاهیمی مانند خلوتگزینی یا احساس فقدان و نظایر آن در چیست؟ برای پاسخ به این پرسشها با «دکتر فردین علیخواه»، عضو گروه جامعه شناسی دانشگاه مصاحبه کردهایم. شرح این گفتوگو میتواند به سوالات دیگر مخاطبان هم دربارهی انزوای اجتماعی پاسخ دهد.
در ضمن شهرزاد هودین شاد، روانشناس و دکتر احمد حلت هم در مطالبی جداگانه دربارهی تنهایی و انزوای اجتماعی مقالات مفیدی را به رشته تحریر درآوردهاند.
چند وقت پیش، آماری در کشور منتشر شد مبنی بر اینکه سن مصرف مواد مخدر، مخصوصا ماریجوانا و گل به دورهی نوجوانی رسیده و گاهی حتی در مدرسه و دبیرستان، نگرانی بزرگ خانواده و مسئولین آموزشی رواج استفاده از ماده مخدر گل بین دانش آموزان است.
با اینکه حقیقت تلخی است، اما به هر حال اگر این واقعیت جامعهی امروز ما باشد، باید چارهای اندیشید و راهبردی را مشخص کرد تا بتوان جلوی پیشرفت معضل مواد مخدر و اعتیاد را گرفت. از آنجایی که مجلهی موفقیت همواره سعی داشته به مسائل روز جامعه، مخصوصا در بعد روانشناختی توجه ویژه داشته باشد، بر آن شدیم که موضوع مصاحبه با کارشناس ارشد مشاورهی خانواده و نوجوان،« علی مُلایی» را بر همین مبنا و با موضوع شیوع مواد مخدر در نوجوانان و راهکارهای برخورد با آن پیش ببریم. این مشاور جوان ۱۱ سال است که در سیستم آموزش و پرورش در فعالیت می کند و راهحلهای خوبی را در مورد مصرف مواد مخدر بین نوجوانان ارائه داده است.
حتما تا به حال برایتان پیش آمده که بخواهید یک مراسم را مدیریت و برنامه ریزی کنید و ندانید از کجا باید شروع کنید یا بخواهید یک پروژه را پیش ببرید اما ندانید چطور آن را به بخشهای کوچکتری تقسیم کرده و
فعالیتهای مختلف مربوط به آن را اولویتبندی کنید.
بسیاری از ما چنین موقعیتهایی را تجربه کردهایم، اما کسانی هم هستند که هنگام رویارویی با چنین مسائلی میتوانند آنها را به خوبی مدیریت کنند. راز موفقیت آنها در چیست؟ آنها چه مهارتی دارند که ما از آن بیبهره هستیم؟ حلقهی مفقودهی این جریان مهارتی است تحت عنوان «تفکر تحلیلی». دربارهی مهارت تفکر تحلیلی در مجلهی 445 موفقیت مقالهای خواندنی به چاپ رسیده که خواندن آن به آموختن این شیوهی تفکر کمک خواهد کرد.
رابطهها هم بیمار میشوند، مهارت انتقاد سازنده، تروما، اعتیاد و دورهی کودکی، نوجوانها در مسیر مهاجرت، اثر پیگمالیون و ... هم مطالب آموزنده و خواندنی دیگر هم در بخش زندگی مجله 445 موفقیت منتشر شده است.
ترکیب موفقیت و تأثیرگذاری در دنیای اجتماعی یک برند به میزانی است که بتواند به سرعت وارد زندگی روزمره مردم شود و انگیزهی آنان را برای خلق، اشتراکگذاری و ارتباط بیشتر به چالش بکشد. چند سالی است «تیک تاک» (TikTok) به عنوان یک پلتفرم فرهنگی و تفریحی، با سرعت چشمگیری به میان مردم آمده و جایگاه خود را در دنیا به سرعت گسترش داده است. در شمارهی 445 موفقیت و در بخش کار به پیدایش تیک تاک و رازهای موفقیت آن در بازار رقابت میپردازیم.
مربیگری ساده است، یاهو خر است چون بنفش نیست!، نارضایتی شغلی، نبایدهای مذاکره و کارکنان نامرئی هم در بخش کار مجلهی 445 موفقیت به چاپ رسیده که امیدواریم خواندن آنها برایتان بسیار مفید و کاربردی باشد.
داستانی خواندنی به قلم نویسندهی خوش ذوق موفقیت، سودابه فرضی پور، مطلبی با موضوع روانشناسی سلامت دربارهی غذاهای فرآوریشده در بخش پلاس مجله موفقیت کار شده.
تحلیل روانشناختی فیلم شیشه (glass) از منظر حامی و ابرقهرمان به همراه داستان شیوانا و 12 پیام موفقیت(فال موفقیت) از دیگر مطالب بخش پلاس این شماره از موفقیت هستند.
برای تهیه این شماره مجله موفقیت، میتوانید به کیوسکهای معتبر شهر مراجعه کنید و یا با مراجعه به سایت موفقیت به آدرس www.movafaghiat.com و ثبت سفارش، مجله را در خانه تحویل بگیرید.
خبر خوب اینکه نسخه pdf مجله موفقیت و نسخه صوتی مجله موفقیت با قیمت های مناسب در سایت موفقیت در دسترس شماست.
شما میتوانید با خريد اشتراک نسخه چاپی مجله موفقیت و بهرهمندی از مزایای ویژه آن، هر ماه مجله موفقیت را درب منزل یا محل کارتان تحویل بگیرید.
موفقیت حق شماست+×