ناگفتههايي درباره جذابيت
اينکه گمان کنيم با دوست داشتن فردي، قدرت جذب او را پيدا کردهايم، تصوري نادرست است. براي جذابشدن بايد کاري کنيم که حضور ما، زيباترين پديده عالم را در وجود طرف مقابل زنده کند و آن زيباترين هديه، آرامش و دوري از اضطراب است. حقيقت اين است که فقط آرامبخشها دوستداشتنياند و آنها که حضورشان اضطرابزا و تنشآفرين است جذابيت منفي و يا دافعه ايجاد ميکنند؛ در نتيجه، نه عشق، بلکه نفرت را در طرف مقابل ايجاد ميکنند.
آنچه خوانديد بخشي از ديدگاههاي دکتر «حلت» در کتاب «شيمي زندگي» است. در اين کتاب، جديدترين يافتههاي روز جهان درباره موضوع جذابيت مطرح شده است؛ يافتههايي که احتمالا شبيه آن را تاکنون در هيچ کتاب يا سميناري نشنيده باشيم.
بر اساس يافتههاي علمي، ما انسانها، چه زن باشيم و چه مرد، يک کارخانه بيوشيميايي زنده هستيم که ذره مولکولهاي شيميايي خاص به نام «هورمونها» و پيکهاي عصبي اجزاي اين کارخانه را سرپا نگه ميدارد. اين ذرات شيميايي از سيستم غدد بدن ترشح ميشود و هر يک از آنها به تنهايي و در کنار هم، دنيايي از تفاوتهاي احساسي، رواني، ذهني، رفتاري و جسمي را در ما انسانها ايجاد ميکند .
کتاب «شيمي زندگي» شما را به دنياي پر رمز و راز هورمونها و غدد در وجود انسان ميبرد و راههايي را براي تقويت و تاثيرگذاري بر عملکرد هر يک از آنها مطرح ميکند.
اين کتاب توسط دکتر «احمد حلت»، «فرامرز کوثري» و «حميد کوثري» نوشته شده و در 164 صفحه در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است.
خوشحال میشویم نظراتان را با ما به اشتراک بزارید