مجلهی موفقیت شماره 431 خود را در یکی از حساسترین و ملتهبترین شرایط کشور در سالهای اخیر منتشر کرد. این شماره به سنت گذشته شامل بخش های «پروندهی ویژه»، «زندگی»، «نوجوان»، «کار» و در نهایت «موفقیت پلاس» است.
تاریخچهی جنبشهای حقوق زنان در ایران موضوع پروندهی این شماره است که با بررسی شرایط و بسترهای اجتماعی و سیاسی قرن گذشته، مهمترین گروهها و تاثیرگذارترین زنان در این راه را به خوانندگان معرفی کرده است. خواندن این بخش میتواند مخاطب فارسیزبان را از آنچه بر حرکتهای نوآورانه و تجددخواه در یک قرن اخیر گذشت، آگاه کند. چهرههای نامداری چون تاجالسلطنه، محترم اسکندری، نوالهدی منگنه، شهناز رشدیه، طوبی آزموده و قمرالملوک وزیری در کنار گروههایی همچون انجمن آزادی زنان، نسوان وطنخواه و حتی مدافعین فمینیست اسلامی، هر یک تاریخ شگفتانگیزی دارند که خواندن آن در این شماره از مجله به شما پیشنهاد میشود.
حالوهوای بخش زندگی نیز از آنچه در پاییز 1401 شاهدش هستیم دور نیست. در این بخش مقالهای را میخوانید از دکتر فرزانه احمدی با عنوان «دهه هشتادیهای قدرتمند» که نگاهی روانشناسانه دارد به موضوع حضور نوجوانان در بدنهی معترض جامعه. همچنین حلیمه کریمی در مقالهی «خشمت را سرکوب نکن» با زبانی داستانگونه به خوانندهی خود میگوید که چگونه میتوان خشم درون را در زمان و مکان درست بروز داد. در ادامهی این بخش مقالهی «رهایی از حکومت پیشفرضها» را از مرتضی رجبنیا میخوانید که در آن به روشنی منشاء بسیاری از پیشفرضهای استوار ولی اشتباه نسل ما به قلم آورده و راههایی را برای شکستن و رهایی از این تابوهای ذهنی ارائه میدهد.
«و اما دهه هشتادیها» به قلم دکتر مصطفی جلالیفخر از مهم ترین مقالات بخش نوجوان این شماره است که نگاه متفاوتی دارد به واقعیت زندگی نوجوانان ایرانی و سبک زندگی آنها که به کلی با آنچه در سینمای کشور نمایش داده میشود، متفاوت است. خواندن داستان «تولد یک دختر» نوشته ی نسرین خانی را در پایان این بخش از دست ندهید.
آسیبپذیری مشاغل آنلاین در ماههای اخیر از جمله بحرانهایی است که بسیاری از اقشار جامعه را درگیر خود ساخته؛ از این رو نویسندگان بخش کسبوکار مجله وظیفه ی خود دانستند تا در چنین شرایطی با مقالاتی مرتبط همچون «بحران آنلاین» نوشتهی احسان مهدی نژاد، «عبور از طوفان کسب و کار» نوشته ی مجید مجیدی و البته «هفتگانه ای در خزان اینستاگرام» نوشتهی علی ارسطویی چراغی را روشن کنند در تاریکترین مسیر پیشروی فعالین کسبوکار آنلاین.
اما موفقیت پلاس را با مقالهی مهم «دیکتاتور درون چیست» به شما معرفی میکنیم. دکتر محمدرضا رجبیشکیب، روانشناس، در این مقالهی کوتاه که صرفا یک تحلیل روانشناسی نیست به ما میگوید که با دیکتاتور درون خود چگونه رفتار کنیم.
به امید فردای روشن
خوشحال میشویم نظراتان را با ما به اشتراک بزارید