آموزش تغذیه بدن و روشهای مناسب تغذیه به همراه میکروبیولوژی بدن
دکترمحمد ترابی نراقی متخصص تغذیه / دانشیار و هیات علمی؛ عضو انجمن زیست شناسان ایران
من فقط دنبال حقیقتم و نکاتی که عرض میشود از مجموعه کتب مقاله تجربیات خودم و دیگران حاصل شده. فقط،از حقیقت رونمایی کردم تا دوستان بدانند و مطالعه کنندو به پزشک و دارو متوسل نشوند. من خودم انواع سبزیجات، مغزیجات و روغنهای طبیعی اب سالم مصرف میکنم. کلا این سبک از خوردن بدن رو ریلکس میکنه. بنده اعتقادی به گیاه خواری یا فقط گوشت خواری مطلق ندارم. معتقدم باید قوت غالب انسان باید منشا گیاهی باشه و حدود پنج درصد منشا حیوانی باشه. این چیزییکه خودم انجام میدم و دیگران هم توصیه کردم حس و حالشون خوبه. مصرف بیسکوییت برنج نان های امروزی شیرینیجات قاتل سلولهای بدن و کبد هستند.میتونید یک هفته تست کنید مطمنم سخته ولی حس و حالتون عالی و پر انرژی خواهید شد.
- تعداد میکرب ها در روده هر فرد متفاوت است، اما معمولاً حدود ۱۰۰ تریلیون (۱۰۰ × ۱۰۰۰ میلیارد) میکروارگانیسم در روده های یک فرد وجود دارد.
- فلور میکربی روده شامل بیش از ۱۰۰۰ نوع مختلف میکروب است، از جمله باکتری ها، قارچ ها، ویروس ها و پروتوزوآهای مختلف.
- بهترین میکروب های فلور روده شامل باکتری های Lactobacillus و Bifidobacterium هستند که به عنوان پروبیوتیک شناخته می شوند. بدترین میکروب های فلور روده شامل باکتری های بدون اکسیژن و باکتری های خطرناک مانند Salmonella و E. coli هستند.
- قسمت دهان در لوله گوارش عمدتا بدون میکرب و یا با جمعیت کمتری از میکروب برخوردار است.
- قسمت روده کوچک و بخش اول روده بزرگ پر از میکرب هستند به دلیل تاثیر انزیمهای گوارشی و مواد مغذی فراوان.
- قسمت لوله گوارشی که طبیعتاً کمترین تعداد میکروب را دارد، قسمت دهان است. در شرایط نامناسب، مانند چاقی و مصرف زیاد قند، میکروب های بدون اکسیژن و باکتری های خطرناک می توانند رشد بیش از حدی داشته باشند.
- غذاهای خوب برای فلور روده شامل مواد غذایی با فایبر بالا مانند سبزیجات، میوه ها، غلات کامل، لبنیات با پروبیوتیک و فرمنته شده، ماهی و گوشت کم چرب و آب است. غذاهای بد شامل مواد غذایی پرچرب، شیرینی ها، نوشابه ها و غذاهای پر پروتئین و کم فایبر هستند.
- فایبر یا فیبر یک نوع کربوهیدرات غیر قابل هضم است که به عنوان یک پیش بیوتیک عمل می کند و به رشد و تقویت میکروب های سالم در روده کمک می کند.
- سندرم لیک روده یا IBS با فلور روده و نوع آن مرتبط است. برخی از تحقیقات نشان داده اند که تغییرات در فلور روده ممکن است باعث بروز سندرم لیک روده شود.
- بیماری های التهابی مختلف مانند بیماری کرون، آرتریت روماتوئید، اپسوراس کولیتیس و پسوریازیس با فلور روده و تغییرات آن مرتبط هستند..
سخنوری یک مهارت است که با تعداد لغات با حافظه با توانایی ادای صحیح کلمات وبا هوش غیر کلامی .. ارتباط دارد. وهمه اینها به سیستم عصبی ومغز بر میگردد.
اگر طالب داشتن چنین توانایی هایی هستیم هم باید سلولهای مغزی سالم وجوان وکارامد داشته باشیم که با تغذیه ورشد مناسب و دوری از تمام سموم و بیماریها وعوامل اسیب زننده به نورونها ایجاد میشود.
وهم باید با اموزش مناسب و تمرین کافی این مهارت را ایجاد وحفظ کرد.
مغز ما یک ماشین پردازشگر اموزشپذیر است. وحتی میتواند خود نقصهای شناختی خود را بفهمد واصلاح کند.
اگر سلولهای سالم وجوان داشته باشیم با اموزش مناسب وبموقع میتوانیم مهارتهای خوبی را بدست بیاوریم. کاری که بطور معمول در جامعه برای فرزندانمان انجام میدهیم.
با تغییر متابولیسم ؛ چربیها وقند (بالا میبرد)
با تغییر وبهم زدن سیستم ایمنی(مستعد بیماریهای خود ایمنی وکانسر .. میکند)
با تغییر ریتمهای بیولوژیک مثل خواب هوروونهای جنسی ....
با تغییر اشتها (کم خوری پرخوری)و وسبک سالم تغذیه.
با اسیب به بافتهای خاص در اثر تخریب سیستم تنظیمی ان (بیماریهای سایکو سوماتیک)مثل افزایش اسید معده و زخمهای معده و اثنی عشر
با تغییر رفتار واختلال در ارتباطات مناسب وپسرفت موقعیت اجتماعی
با کم کردن توده عضلانی
با تخریب پوست و زشت شدن صورت
با کاهش تمرکزفکری ودر نتیجه افت کیفیت کاری وایجاد فقر
با کم کردن حافظه وزیاد کردن حواس پرتی و خطاهای شغلی واسیب به خود ودیکران
با کم کردن تفکر استراتژیک واینده نگر وخراب کردن برنامه های اینده (علت اصلی فقر)
نقد و بررسی روانشناختی فیلم عسل miele ساختهی والرینا گولینو
بررسی بحران خودکشی در جهان
صبحی که خودم را کشتم
راهاندازی کسبوکار با یک سرمایه اندک
سینا شعبانی
1402/11/17
بسیار مفید و آموزنده بود.
سمانه اقبالی
1402/12/24
بسیار آگاه شدیم . چرا که سبک تغذیه سالم علاوه بر سلامت جسم ، سلامت روان را به همراه دارد.
محمد رضا نادری
1402/11/16
مطالب خوبی بود استفاده کردیم چیزای جدید و مفیدی یاد گرفتیم